Erhverserfaring og kompetencer

Jeg udfordrer dagligt vanetænkingen og insisterer på at lave fejl...

SITECORE & WEB

Jeg er webkoordinator/specialkonsulent på Det Tekniske Fakultet ved Syddansk Universitet og supporterer op imod 70 redaktører fordelt indenfor uddannelse, administration og forskning. Dagligt arbejder jeg med synlighed i søgemaskiner, gode webtekster, navigationsstruktur, kvalitetssikring, billedbrug og Sitecore-redigering. Min digitale erfaring fylder - uden at tynge mig ned. Jeg har en erfaringsbaseret tilgang og finder altid en løsning på digitale udfordringer. Og jeg deler gerne ud af min viden.

SOCIALE MEDIER

Jeg besidder et udbredt kendskab til sociale medier. På Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har jeg bl.a. udviklet og dagligt drevet en lang række Facebook-sider, Instagram, Twitter, Youtube og LinkedIn. Ikke fordi jeg insisterer på at være ung med de unge, men det er nu engang på de sociale medier at de studerende er så derfor skal vi også møde dem der.

STATISTIK & SØGEMASKINER

Ja, jeg har hang til brugeranalyse og statistik. De bedste digitale valg er ikke beslutninger mejslet i sten, men kvalificerede dynamiske størrelser, der er åbne for forandring ud fra hvad statistikken og brugerne fortæller en.

Alt for ofte glemmer man statistikken og brugerne. I stedet diskuteres forsiden til hudløshed og i blinde, som om det er den eneste indgang. Langt de fleste besøgende kommer som regel faktisk via en søgemaskine – og de fleste besøg kommer gerne ind via en anden side end forsiden.

SAMARBEJDE & VIDENDELING

Ingen mand er en ø!

Som webkoordinator deltager jeg løbende i tværgående samarbejder. Mit fokus er altid på at sikre den mest optimale løsning. Det baserer jeg på en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang, tilsat en masse erfaringsbaseret digital viden, en god indlevelsesevne – og altid med en fokus på videndeling.

SPECIALIST I SITECORE, SØGEMASKINER OG WEBANALYSE

Jeg har arbejdet med Sitecore siden 2005 og udbygget min solide erfaring i søgemaskineoptimering og webanalyse siden 2002. En grundlæggede forståelse for web kombineret med en teknisk indsigt og analytisk indstilling giver det bedste afsæt for at træffe kvalificerede beslutninger, videndele og understøtte processer og valg omkring digitale løsninger.

FIND MIG PÅ

ADRESSE
Ridderhatten 328
5220 Odense SØ

KONTAKT
E-mail: info@magisteren.dk
Mobil: +45 6011 4132

Cookie- og privatlivspolitik