Erhverserfaring og kompetencer

Jeg udfordrer dagligt vanetænkingen og insisterer på at lave fejl...

SAMARBEJDE & VIDENDELING

Ingen mand er en ø!
Som webkoordinator, IT-sikkerhedsrepræsentant og kommunikationskonsulent, så deltager jeg løbende i tværgående samarbejder, hvor mit fokus altid er på optimerede løsninger baseret på en pragmatisk løsningsorienteret tilgang, tilsat en masse erfaringbaseret digital viden med fous på videndeling.
Det kan tælles på projekter som fx omhandler:

- Alumner
- Studiestart
- Efteruddannelse
- Platform (mitSDU)
- Budgetproces
- Visuel Identitet 
- Forskeruddannelse

SITECORE & WEB

Jeg er webkoordinator på Sundhedsvidenskab og supporterer 150 redaktører, 40 centre, 80 forskningsenheder, 16 uddannelser og 8 institutter med alt fra rådgivning om navigationsstruktur, synlighed i søgemaskiner, gode webtekster, billedbrug og redigering - kort sagt alt hvad der er digitalt.  

SOCIALE MEDIER

Jeg driver dagligt 17 Facebook sider, Instagram, Twitter, Youtube og LinkedIn for Sundhedsvidenskab.

Ikke fordi jeg insisterer på at være ung med de unge, men det er nu engang på de sociale medier at de studerende er så derfor skal vi også møde dem der. 

STATISTIK & SØGEMASKINER

Alt for ofte glemmer man statistikken og brugerne og i stedet diskuteres forsiden til hudløshed og i blinde. Langt de fleste besøgende kommer via en søgemaskine ind på en anden side end forsiden.

Ja, jeg har hang til brugeranalyse og statistik. De bedste digitale valg er ikke beslutninger mejslet i sten, men kvalificerede dynamiske størrelser, der er åbne for forandring ud fra hvad statistikken og brugerne fortæller en. 

SPECIALE I SITECORE, SØGEMASKINER OG WEBANALYSE

Jeg har arbejdet med Sitecore siden 2005 og udbygget min solide erfaring i søgemaskineoptimering og webanalyse siden 2002. En grundlæggede forståelse for web kombineret med en teknisk indsigt og anaytisk indstilling giver det bedste afsæt for at træffe kvalificerede beslutninger, videndele og understøtte processer og valg omkring digitale løsninger.

FIND MIG PÅ

ADRESSE
Ridderhatten 328
5220 Odense SØ

KONTAKT
E-mail: info@magisteren.dk
Mobil: +45 6011 4132

Cookie- og privatlivspolitik