Erfaring og indsigt 

Siden 2002 har jeg arbejdet med kommunikation og web.
Jeg udfordrer dagligt vanetænkingen og insisterer på at lave fejl.

Webkoordinator og specialkonsulent Torsten Bo Hansen Webkoordinator og specialkonsulent Torsten Bo Hansen

Sitecore og web


Jeg er webkoordinator/specialkonsulent på Det Tekniske Fakultet ved Syddansk Universitet og supporterer op imod 70 redaktører fordelt indenfor uddannelse, administration og forskning. Dagligt arbejder jeg med synlighed i søgemaskiner, markedsføring i Google, gode webtekster, navigationsstruktur, kvalitetssikring, billedbrug og Sitecore redigering og udvikling. 

Min digitale erfaring fylder - uden at tynge mig ned. Jeg har en erfaringsbaseret tilgang og finder altid en løsning på digitale udfordringer. Og jeg deler gerne ud af min viden.

Statistik og søgemaskiner


Ja, jeg har hang til brugeranalyse og statistik. De bedste digitale valg er ikke beslutninger mejslet i sten, men kvalificerede dynamiske størrelser, der er åbne for forandring ud fra hvad statistikken, brugerne og erfaringen fortæller en.

Alt for ofte glemmer man statistikken og brugerne. I stedet diskuteres forsiden til hudløshed og i blinde, som om det er den eneste indgang. Langt de fleste besøgende kommer som regel faktisk via en søgemaskine – og de fleste besøg kommer gerne ind via en anden side end forsiden.

Samarbejde og videndeling


Som webkoordinator deltager jeg løbende i tværgående samarbejder. Mit fokus er altid på at sikre den mest optimale løsning. Det baserer jeg på en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang, tilsat en masse erfaringsbaseret digital viden, en god indlevelsesevne – og altid med en fokus på videndeling.

Specialist i Sitecore, søgemaskiner og webanalyse


Jeg har arbejdet med Sitecore siden 2005 og udbygget min solide erfaring i søgemaskineoptimering og webanalyse siden 2002. En grundlæggede forståelse for web kombineret med en teknisk indsigt og analytisk indstilling giver det bedste afsæt for at træffe kvalificerede beslutninger, videndele og understøtte processer og valg omkring digitale løsninger.

Kendskab og færdigheder

Sitecore

100%

Siteimprove

98%

Google Ads / Responsive Search og Performance Max

85%

LeadFamly

80%

Google Analytics

85%

Google Search Console

90%

Web Design

99%

Søgemaskineoptimering (SEO)

99%

Mailchimp

80%

Adobe / Photoshop, DreamWeaver og InDesign

90%

Kontakt


Tornbjerg, Odense SØ.

Telefon: 6011 4132

E-mail: info@magisteren.dk

Send mig en besked: